Proč chci jet do Madridu?

31. 1. 2011 11:42
Rubrika: zážitky | Štítky: Madrid2011

Chci... Nechceš! Chci!!!!

Takhle nějak probíhala naše debata s maminkou, když jsem jí oznamovala, že bych ZASE někam (a to do Madridu) ráda jela. Naprosto v klidu se na mě podívala a oznámila mi, že to teda nechci. No a co udělá asi každý normální člověk, když mu rodič něco říká?? Chce opak!! A přesně takhle na mě zapůsobila i její slova.

Jenže o něco později jsem si uvědomila, že bych chtěla také spoustu jiných věcí, které vím, že bych si za 9 400,- kč mohla pořídit. Přála bych si ruční GPS, nové šaty na ples, sedací vak do nového pokojíku, novou postel, podívat se za kamarádem do Anglie, za dalším do Drážďan, zaletět si jen tak někam pryč na víkend, koupit nový foťák, knížky od T. Špidlíka, bicí soupravu, kytaru nebo saxofon, hru The Sims 3, snowboard, lyže, spoustu nových filmů, 50kg oříškové milky, tričko z Bastardu, zajít si na muzikál, udělat Školu chval, zajet na Mladifest, natankovat plnou nádrž Punťovi, jet na kole do Santiaga, Czestochowe, Lurd, nechat se pár dní hýčkat v lázních, chodit na masáže, vidět Eiffelovku, Big Ben, New York, vodopády.....

Je toho ještě daleko víc, ale něco vám povím - tohle všechno  klidně oželím, nebo si to třeba jednou budu moct i dovolit, ale teď, teď je tu Madrid a setkání s papežem a to za to všecko doufám bude stát :)

Zobrazeno 5993×

Komentáře

Pavel Husák (yetti)

@HejTi: to bylo slovo do pranice

Patrik Krupička (SirPesZ)

No nevím, ta čokoláda - to je konkurence...

Zobrazit 17 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková